Farlige toner podcast

Farlige toner – historien om dansk jazz | DR LYD

Farlige toner – historien om dansk jazz. Det her er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi …

historien om dansk jazz: Farlige toner 1:5 – Apple Podcasts

‎Farlige toner – historien om dansk jazz: Farlige toner 1:5 – Begyndelsen on Apple Podcasts

Farlige toner 1:5 – Begyndelsen Farlige toner – historien om dansk jazz. Music. Et amerikansk krigsskib lægger til kaj i København i sommeren 1919.

Et amerikansk krigsskib lægger til kaj i København i sommeren 1919. En ung mand står på kajen og venter i spænding. Skibet har en pakke med til ham fra en fætter i Amerika. Indholdet af pakken sætter for alvor gang i jazzen i Danmark. Vært: Kresten Osgood.Tilrettelægger og mix: Mikkel Rønnau.I re…

DR’s populære Farlige Toner-podcast udkommer i USA

DR’s populære Farlige Toner-podcast udkommer i USA | JazzDanmark

10. mar. 2022 — Med udgivelsen af otte skræddersyede afsnit, baseret på den populære danske jazzpodcast Farlige Toner, vil der flyde historier om dansk jazz ud …

Som følge af stor international interesse for den danske DR-podcast, “Farlige Toner – historien om dansk jazz”, lanceres der nu en udgave på engelsk med titlen “Dangerous Sounds”. De otte nye afsnit får premiere på amerikansk radio den 25. marts 2022.

Lytte til Farlige toner – historien om dansk jazz Podcast

Det her er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi lytter til i dag.

Lytte til Farlige toner – historien om dansk jazz podcast af DR. De mest populære danske podcasts.

Farlige toner – historien om dansk jazz | Podcast on Spotify

Indholdet af pakken sætter for alvor gang i jazzen i Danmark. Vært: Kresten Osgood. Tilrettelægger og mix: Mikkel Rønnau. I redaktionen: Anna Thaulow.

Listener Numbers, Contacts, Similar Podcasts – Farlige toner

See how many listeners they have and other stats. View social follower numbers, contact emails, reviews and podcasts like Farlige toner.

Farlige toner – historien om dansk jazz – Danske Podcasts

Farlige toner – historien om dansk jazz – Danske Podcasts

Det her er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi lytter til i dag.

Farlige toner – historien om dansk jazz Podcast – Listen, Reviews

Farlige toner – historien om dansk jazz Podcast – Listen, Reviews, – Chartable

Listen to Farlige toner – historien om dansk jazz, read its reviews and see all its charts on Apple Podcasts, Spotify, and more. See historical chart ranks, …

Listen to Farlige toner – historien om dansk jazz, read its reviews and see all its charts on Apple Podcasts, Spotify, and more. See historical chart ranks, all reviews, and listen to all episodes.

Farlige toner – historien om dansk jazz – Podimo

Farlige toner – historien om dansk jazz

Farlige toner – historien om dansk jazz – podcast. RSS feed … Lyt til utallige podcasts og lydbøger. Ubegrænset adgang til alle podcasts.

Det her er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi lytter til i dag. Fra dengang hvor banjoer og saxofoner var en trussel mod borgerskabet. Til tiden i 50erne og 60erne hvor Danmark blev et verdenscentrum for jazz. Hvordan den forgrenede sig ud i alle mulige andre genrer, og helt frem til i dag, hvor jazzen er mere levende end nogensinde. En fortælling om store kunstnere og vilde personligheder, om sex, racisme, forargelse, druk og stoffer. Produceret for DR af Filt Cph.Sæson 2 (5 episoder) kommer til sommer.

Farlige toner – historien om dansk jazz Podcast – Podbean

Farlige toner – historien om dansk jazz Podcast | Free Listening on Podbean App

26. jan. 2021 — Det her er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi lytter til i dag.

Det her er historien om, hvordan verdens vildeste musikform har været med til at præge vores samfund og den musik vi lytter til i dag. Fra dengang hvor banjoer

Keywords: farlige toner podcast