Lifestyle

Man Bun Journey – Del 4

*Reklame

4 måneder er gået og jeg føler mig velsignet med hurtig groende hår! Men samtidig er jeg frustreret over at det ikke gror hurtigere. Det kan godt lyde lidt flæbende og patetisk, men det er realiteten jeg står i 😛

Men det kan jo relateres til at vand virker til at tage længere tid om at koge, hvis man stirrer på det. 

Men jeg kan sagtens se at det gror, men når man som mig er en smule utålmodig, så er det virkelig en prøvelse.

I takt med at mit hår bliver længere, viser det sig også at jeg har lidt mere krøllet hår end jeg selv var klar over. Men det er bestemt en positiv ting, jeg aldrig været den store fan af det helt lige hår. Jeg synes det giver noget tekstur og spil i håret, og derfor har jeg også investeret i en Curl Cream, helt bestemt denne Curl Cream fra Matas.

Curl Creamen giver hold på krøllerne og så modvirker den frizz, hvilket er noget som mit hår har en tendens til at have problemer med. Creamen indeholder også sheasmør og provitamin B5, som fugter og blødgør krøllerne. Den dufter frisk og så er den bare utrolig nem at fordele i håret og så virker den!

Nå men tilbage det, det handler om nemlig fremskridt i form af billeder 😉

Hvis du er gået glip af de første tre dele af denne journey, kan du læse mere her

Man Bun Journey – Del 1

Man Bun Journey – Del 2

Man Bun Journey – Del 3

Sammenligningsbilleder kommer kommer igen i Del 6. Men indtil videre ser håret sådan her ud.

Until next time.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar