Grooming

Movember – Update

Igår ramte vi en milepæl, som nu betyder at  den populære Movember måned er nået halvvejs igennem.

Det er sandsynligvis noget mange der ikke er store fans af overskæg, er super lettede over. Men det er vigtigt at huske at selvom du måske ikke er den store fan af overskæg, så handler det jo altså om et godt formål.

Movember handler om at gøre opmærksom på og samle penge ind, til bekæmpelse af prostatakræft men også depression. Kampagnen er startet i 2004 af Movember Foundation, men kom først til Danmark i 2007. Du kan læse mere om dem her – Movember Foundation

Der er heldigvis mange der gerne vil være med til at hjælpe, og man kan på deres website tilmelde sig og samle penge ind til det gode formål, via funding.

Det er er mit fjerde år som deltager i Movember kampagnen, jeg synes det er rart at kunne støtte op om en god sag 🙂

Link til min profil på Movember.com – Hvis du har lyst til at støtte det gode formål må du meget gerne donere. Intet pres, det er op til dig 😉

Movember falder også praktisk sammen med, at jeg skal lave et review af Matas’ Beard Care. Tidspunktet bliver næsten ikke bedre til at teste Beard Wax, Beard Balm og børste end til Movember. Reviewet kommer i starten af December.

Men nu kan jeg vidst ikke trække den længere, og jeg må afsløre hvad der er sket siden den første movember. Jeg laver en update igen sidst på måneden, med det endelig resultat.

Til alle mobros derude, keep growing strong, until next time.

Movember – Update

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar