Grooming

Lernberger Stafsing for Men – Review

lernberger_stafsing– Sponsoreret

Så er det blevet tid til de næste review, denne gang skal det handle om det svenske Lernberger Stafsing.

Lernberger Stafsing er som sagt et svensk firma, med hovedsæde i Göteborg. Det er ejet og bliver kørt af Patrik Lernberger & Mattias Stafsing.  Firmaet startede i 2011, og blev startet på det grundlag at du er mere fantastisk, enestående og spændende end du generalt viser. At du fortjener en mere luksuriøs hverdag, hvor du har det godt indvendigt og udvendigt.

Alle deres produkter kan købes på www.lernbergerstafsing.com

Reviewet er gjort muligt takket være Amaze Communication, læs mere om dem på – Amaze.press

Men hvad fik jeg tilsendt?

Shampoo for hair, beard and body – 250 ml

Conditioner for hair and beard – 150 ml

Grooming cream for bodifying and defining – 150 ml

Men lad os tage det fra toppen og starte med shampoo.

Shampoo for hair, beard and body

Shampoo bruges til forsigtigt at rense hår, skæg og krop. Det stimulerer håret og hovedbunden, mens det tilføjer fylde og glans. Broccoliolie fugter og blødgør huden og håret. Med frugtcellekultur til vitalisering af hovedbunden og forsinkelse af tegn på aldring. Shampooen er både parabene og sulfatfri.

Shampooen dufter fantastisk frisk, det er uden tvivl takket være de ingredienser de har valgt at bruge. Shampooens duft er bygget op af fire forskellige ting, æble, pære, vanilje og bergamot (bergamot er en citrusfrugt, også kaldet bergamotappelsin).

Conditioner for hair and beard

En conditioner fungere som en fugtighedsbevarende og styrkende, denne er en formel med keratin og vitamin F, der synligt øger sundheden og udseendet af ​​hår og skæg. Beriget med broccoliolie og sheasmør til fugt, hovedbundsbeskyttelse og en naturlig glans. Det efterlader dit hår og skæg, helt blødt og rent. Conditioneren er selvfølgelig også parabene og sulfatfri.

Conditioneren har en helt anderledes duft, den er stadig rigtig god, men ikke så frisk som shampooen. Ingredienserne i conditioneren er Ambergris Læder, Cedar Patchouli, Olibanum (røgelse), Muskat Agar. Temaet for conditioneren er tydeligvis mere jordlig end shampooen, med dufte som læder, ceder og muskat. Duftene er dog testet til at arbejde godt sammen med duftene i shampooen.

Grooming cream for bodifying and defining

Grooming creamen er en blød fugtgivende og teksturerende creme, der tilføjer fylde og definition med et fleksibelt hold. Det efterlader dit hår håndterligt med et naturligt udseende. Fremragende på krøllet og oprørsk hår, samt lige hår. Beriget med broccoliolie for at give naturlig glans, fugt og hovedbundsbeskyttelse. Naturligvis også parabene og sulfatfri.

Grooming creamen benytter sig at de samme ingredienser som conditioneren. Det er jo smart at bruge de samme dufte i begge “finish” produkter, så der ikke kommer duft forvirrelser. Grooming creamen har en meget mandlig duft, som den selvfølgelig deler med conditioneren. Den dufter simpelthen bare godt, uden at være overvældende. Man kunne jo godt blive lidt bange for at med dufte som: læder, røgelse, ceder og muskat, at den kunne blive for voldsom. Det er dog ikke tilfældet, den dufter heldigvis bare lidt mere sødeligt (på den gode måde).

Alt i alt, så er der kælet for detaljerne i Lernberger Stafsings produkter. Man kan tydeligt dufte nuancerne i produkterne, at det ikke er nogle billige ingredienser man har valgt at bruge. Både shampoo og conditioner er nemme at bruge og skylles let ud. Grooming creamen bruges let og efterlader ikke håret fedtet men giver godt tekstur og fylde.

Det var det for denne gang.

Næste indlæg bliver en opdatering på mit Movember stache.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  17. november 2017 den 11:37

  Uh, fin anmeldelse, den må jeg viderebringe. Min kæreste fik sin første skægolie for nylig, jeg havde købt med hjem fra Amsterdam, og har kigget på forskellige plejeserier her i Aalborg, at ønske sig til jul.

  – A

  • fashionguru
   Svar
   fashionguru
   17. november 2017 den 20:30

   Mange tak 😉 glad for jeg kunne hjælpe 🙂

  Skriv kommentar