Fashion

8 trends – Efterår

8 trends - Efterår

8 trends - Efterår

Vi er efter graderne udenfor taget i betragtet, ganske rigtigt kommet til efterår. Derfor synes jeg det var på tide, at nævne nogle af de vigtigste trends når det kommer til efterår. Helt nøjagtigt 8 af dem. 

1.  Strik

Strik er så stort denne sæson, at det næsten er skræmmende. Og det er endda kommet til slips. Hop med på trenden ved at gå til det strikkede slips eller vælg en fin cardigan for et mere diskret look. Hold øje med de tidløse prangende farver.

2. Quiltede jakker

Det viser sig, at din bedstemors quiltmønstre var foran deres tid. I år er quiltet tøj perfekt balanceret mode og funktion. Du kan bære en quiltet jakke over næsten alt, til næsten enhver lejlighed: Det er perfekt til arbejde, eller et casual look. En af de bedste ting ting ved quiltede jakker er, at mens de er varme, er de ikke voluminøse. Så hvis du går efter det seje, sofistikerede og elegante udseende, er du heldig i år.

3. Det tykkere slips

Hvis du ikke var en fan af det slanke slips, har du mere held denne sæson. Det tykke slips er tilbage! Brug det til arbejde for et poleret look eller bare for at se mere fancy ud, mens du er ude med vennerne. Det bedste er at bruge dit slips til en skjorte og et jakkesæt – hellere være overdressed end underdressed ikke?

4. Dobbeltradet jakker

Formede og dobbeltradet jakker var over alt på catwalken for mænds mode i år. Hvis du leder efter, hvad du skal have på til arbejde arbejde, skal du ikke lede længere. Par det med et af ​​de tykke strikkede slips, og så er du godt kørende.

5. 70’erne – throwback

Hvis du nogensinde har set på gamle billeder af din far og ønsket at du havde den stil, vil du sandsynligvis elske 70’ers throwback look i år. Der er et vintage look for alle, fra overdimensionelle bukser til bomberjakker. Par din pilotinspirerede pelsjakke med et par jeans og en T-shirt til et afslappet, men stilfuldt look.

6. Orange, orange over alt

Der er ikke noget at være trist over, når det kommer til dette efterårets farvespektrum. Orange er især stor denne sæson. Hvis du går efter diskret, kan du prøve mindre ting, som en pung eller et par sneakers. Men hvis du føler dig selvsikker i al din orange herlighed, skal du gå efter noget dristigere, som en orange sweater. Uanset hvad, par din farverige nuance med noget dæmpet som sort og brun, så det kan skinne.

7. Sportswear

Skijakker er ikke kun til pisterne denne sæson. Ha’ det rart og stilfuldt med en 90’er-inspireret træningsdragt eller et par dejlige, varme træningsbukser, for at holde dit look mere afslappet. Hvis du ønsker at parre noget pænere med noget trendy, skal du overveje en skijakke over din uld turtleneck.

8. Halstørklæder

Endelig er der brug for alle de tørklæder, din bedstemor strikker, og du ikke har kunnet skille dig af med. Den bedste del af dette udseende er dens alsidighed: Hvis du vil have noget flot, stort! Noget slankt? Også fantastisk! Noget imellem? Der er meget få måder at det kan gå galt, når du vælger et tørklæde til dit outfit. Plus, hvis dit eneste tørklæde ikke passer til resten af ​​din garderobe, skal du bare kalde det et “statement piece.”

Det var min “korte” liste, så du er lidt mere klar til at komme ud i vind og vejr. God weekend 😉

– Gentlemen until next time

 

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Rasmus
  11. december 2017 den 9:20

  Godt indlæg.

  Det er hvert fald nødvendigt med tørklæde på denne årstid.
  Jeg har kigget lidt på dem her https://www.jackjones.com/gb/en/jj/accessories/scarves/ – synes de er fede, især det i camo. Men tror du at det er for dårlig kvalitet, så man ikke rigtig holder varmen alligevel? Har du erfaering med det – altså om det bedre kan betale sig at smide lidt flere penge efter et i bedre kvali

  • fashionguru
   Svar
   fashionguru
   11. december 2017 den 14:43

   Helt sikkert!

   Men for at vende tilbage til dit spørgsmål, så kan det altid betale sig at give lidt mere for kvalitet. Tørklæderne fra Jack&Jones er ganske fine og de er ikke nødvendigvis dårlig kvalitet, men for at vælge de varmeste varianter ville jeg foreslå dig at vælge et tørklæde, der lavet med uld eller i hvert fald en blend med uld 🙂 Håber det kan hjælpe dig 😉

 • Svar
  Rasmus
  13. december 2017 den 8:40

  Argh okay, tusinde tak for svaret 🙂

  • fashionguru
   Svar
   fashionguru
   13. december 2017 den 20:22

   Glad for at kunne hjælpe 😉

  Skriv kommentar