Lifestyle

Man Bun Journey – Del 2

Så er der gået præcis en måned, siden jeg startede min rejse.

Håret gror med ganske god fart og jeg er nu kommet til det punkt hvor jeg kan begynde at få håret bag ørene. Det hjælper en smule, da det før bare stak lige ud i luften.

Jeg må indrømme at nu hvor jeg har ramt “the awkward stage” som det så fint hedder, har jeg benyttet mig meget af hat eller en cap. Simpelthen fordi håret ikke altid vil som jeg vil, og så er det bare nemmere lige at smide sådan en på 😉

Jeg bruger hårelastik når jeg er hjemme og nogle gange når jeg er på arbejde, for at jeg ikke hele tiden har hår i øjnene. Men oftest har jeg bare det naturligt lagt tilbage, også for at jeg ikke hele tiden lægger pres på håret. Det er nemlig ikke sundt at have det sat op hele tiden, ligesom alt andet har håret brug for hvile.

Det var min lille opdatering her for anden del. Hvis du ikke har læst del 1 kan du finde du finde indlægget her Man Bun Journey – Del 1

Her er billederne for denne måned, næste måned lægger jeg første måned og tredje måneds billeder op ved siden af hinanden for sammenligning.

Until next time Gentlemen.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar