Grooming

FOREO – Review

foreo

-Sponsoreret

Dette indlæg kommer til at handle om firmaet Foreo og de produkter jeg har været så heldig, at få lov til at teste og anmelde.

Som altid kommer vi omkring selve firmaet og derefter selve reviewet.

Foreo er et svensk firma, der blev startet i 2013. De specialiserer sig i beauty og well-being løsninger.

Efter succesen med deres første produkt “LUNA”, har Foreo udvidet med en mundhygiejne produktserie kaldet “ISSA”.

Foreo har vundet adskellige priser, blandt andet: ELLE Sweden Beauty Award: Innovation of the Year & The Beauty Challenger Awards Europe: Best Beauty Accessory.

Alle deres produkter kan købes på www.foreo.com

Reviewet er gjort muligt takket være Amaze Communication, læs mere om dem på – Amaze.press

Så kommer vi til produkterne, jeg har testet nedenstående produkter

Cleanser for MEN 100ml

LUNA go for MEN

Lad os starte fra toppen.

Flasken kommer med pumpefunktion, allerede der et stort plus i min bog. Det er en revitaliserende gel med hydrotermiske mineraler. Cleanseren skifter fra en marineblå gel (næsten sort) til hvidt skum. Cleanseren får sin styrke fra de hydrotermiske mineraler i vulkansk vand, der hjælper med at fjerne urenheder og overskydende talg. Samtidig med at det renser huden for de daglige forurenende stoffer. Rig på mineralske næringstoffer der nærer og forstærker huden.

Cleanseren dufter rigtig godt, den har en let parfumeret duft. Jeg kan ikke beskrive præcis hvad den dufter af, men jeg kan virkelig godt lide den. Den er nem at bruge, især på grund af den tidligere nævte pumpefunktion, så man ikke skal stå og jonglere med flasken.

Cleanseren påføres morgen og aften, på tørt ansigt. Dernæst kan den masseres ind med let fugtede fingre eller med en let fugtet LUNA go.

Det bringer os let og elegant videre til vores sidste produkt nemlig LUNA go.

Men en børste der specifikt fremstillet til mænds hud, er LUNA go den perfekte størrelse og form til at tage med på farten. Du får et produkt der kan rengøres uden problemer, som kan bruges før barbering og kommer med en anti-aging funktion.

De pulserende vibrationer som LUNA go leverer ved hjælp af den indbyggede motor, aktiverer cleanseren og åbner 99,5% af stoppede porer i huden. Den fjerner skidt, olie, døde hudceller og efterlader din hud blød og spændstig.

LUNA go virker perfekt, den er meget nem at holde ren. Den holder længe på én opladningn og så ved Foreo bare hvad de laver, for sammen med cleanseren spiller det bare. Med de to ting i skabet behøver man faktisk ikke så meget andet.

LUNA go leveres med

1. stk opladningskabel

Rejsepose (til opbevaring)

Quick start guide

Authenticity card (hvor Foreo beskriver at produktet er ægte og er kvalitetstestet) derudover kan man registrere sit produkt online og derved validere sin 2 års reklamationsret / 10 år kvalitets garanti.

Så nærmer vi os enden på dette review og må sige at Foreo har ramt plet med disse to produkter. Jeg har intet problem med at anbefale cleanser og LUNA go til andre, der har lyst til at opgradere deres morgen og aften rutine. Det er nemt at komme i gang og så tager det heller ikke en krig.

Der kommer et nyt review i næste uge, jeg har ikke helt besluttet hvilket produkt endnu men følg med og find ud af det.

Gentlemen until next time.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Film Action
  22. oktober 2017 den 21:40

  You really make it seem so easy with your presentation but I
  find this topic to be really something which I think I would never
  understand. It seems too complex and very broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I
  will try to get the hang of it!

 • Skriv kommentar