Grooming

RPL Parfumes – XVIII TUBÉREUSE Review

rpl_xviii

– Sponsoreret

Jeg har nu haft og brugt denne parfume længe nok til at lave et review, så lad os komme igang. 🙂

Jeg vil starte ud med at snakke lidt om firmaet bag parfumen og derefter kommer vi til selve reviewet.

RPL Maison er firmaet bag denne parfume. RPLs grundlægger Rupert Peter Landendinger er også kendt fra den danske modebranche, hvor han blandt andet har været med til at starte tøjfirmaet By Malene Birger.

Nu har han så vendt blikket mod parfumebranchen. Han er især inspireret af den franske konge Louis XIV, som var kendt for altid at dufte parfumeret. Men også fordi han havde en fantastisk pavilion tæt på hans palads, der var fuldt med velduftende blomster. Det gav ham også kælenavnet “Kongen af parfume”.

Fun fact tid: Grunden til at Louis XIV altid duftede parfumeret var at han aldrig gik i bad og derfor måtte ty til andre metoder. I 1700-tallet var den fælles frygt hos de højtstående i samfundet at vand bar sygdom, derfor jo mindre du gik i bad, desto mere sikker var du. Det siges at Louis XIV kun tog 3 bade, i hele hans levetid.

RPL Maison er dansk baseret, med hovedkvarter i København.

Alle deres produkter kan købes på www.rplmaison.com

Reviewet er gjort muligt takket være Amaze Communication, læs mere om dem på – Amaze.press

Nu kommer vi så til det spændende, nemlig reviewet.

Jeg har været vild med denne parfume fra det første øjeblik, den dufter simpelthen fantastisk. Den er hutigt blevet min nye Go-to parfume i skabet.

Men hvad dufter den af, tænker du nok? Det skal jeg sige dig.

Det kan inddeles i tre kategorier og vi bruger dem på engelsk da det lyder bedst. De tre kategorier er: Top, heart & dry down.

Top er de dufte der springer i næsen når parfumen er ny på kroppen, eller når man tester dem i butikken.

Heart er de essentielle dufte i parfumen.

Dry down giver næsten sig selv at det er de dufte der sidder til sidst, når man har haft parfumen på et stykke tid. Hvor de andre stærkere dufte er aftaget lidt.

Ingredienser i Tubéruese XVIII

Top: Kardemomme, ingefær og mynte.

Heart: Tuberose, ceder og eg.

Dry down: Sandel og vetiver skum.

Der er ingen tvivl om at RPL Maison er gået efter at lave en lækker og luksuriøs parfume. Det skal efter min mening siges at de er lykkeds med det! Selve beholderen er æstetisk flot og minimalistisk men med et finish, der gør at man ikke er i tvivl om at det er et produkt hvor der kælet for detaljerne.

Dermed kommer vi til enden på dette review, RPL Maisons Tubéreuse er en frisk og lækker parfume, jeg på det højeste kan anbefale og det er jeg ikke blevet betalt for at sige!

Gentlemen until next time.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar