Lifestyle

Man Bun Journey – Del 1

man-bun-journey

For godt to måneder siden da jeg stort set lige var kommet fra frisøren, besluttede jeg mig for at nu var tiden kommet for at endelig at tage mig sammen og få groet en rigtig man bun.

Jeg har længe gået og kigget lidt misundeligt på andre mænds lange hår, og tænkt at jeg godt kunne tænke mig at få noget lignende.

Nu er tiden så kommet, jeg har fået min sidste klipning i et rigtig godt stykke tid. Nu vil jeg lade håret få sin vilje, jeg startede altså ikke ud med kort hår over det hele. Toppen har fået lov til at gro, men er dog blevet klippet til men har nok 5-6 måneders forspring. Siderne og nakken er startet ud helt kort klippet, men jeg er dog et af de heldige individer hvis hår gror ekstremt hurtigt.

Jeg vil med denne journey serie, tage jer med på rejsen mod den endelig man bun. Der vil komme tips i takt med at håret bliver længere og selfølgelig opdateringer med billeder.

Men her kommer nogle billeder, med hår situationen i øjeblikket. Hvordan håret ser ud når det er nede og hvad jeg kan gøre i øjeblikket

Front

Front

Højre

Højre

Venstre

Venstre

Nakke

Nakke

Pandehår

Pandehår

Top knot - højre

Top knot – højre

Top knot - venstre

Top knot – venstre

Top knot - nakke højre

Top knot – nakke højre

Top knot - nakke venstre

Top knot – nakke venstre

Gentlemen, let the growing commence.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar