Fashion

Top 5 slipseknuder til en rigtig blærerøv

Der er ingen grund til at have en kedelig slipseknude!

Her kommer en top 5 for de rigtige blærerøve derude, dem der går efter den ultimative slipseknude.

1. Eldredge knuden

Dette er en meget formel og unik slipseknude, den ligner lidt en blomst. Det kan være en lille smule for formelle for et bryllup, men nogle gange er det blevet set båret af brudgomme. Ideel, hvis du ønsker at give et statement med dit slips. 

Lær at binde Eldredge knuden

eldredge

2. Trinity knuden

Den mest almindelige excentriske knude, der kan ses i formelle begivenheder. Knuden har opnået en masse opmærksomhed online de sidste par år. Det er meget vanskeligt at få en symmetrisk overflade som billedet ovenfor, så er der behov for en masse af øvelse. Denne slipseknude er bedst med enkelt stribe eller ensfarvede slips. Undgå at bruge kunstfærdige mønstrede slips. 

Lær at binde Trinity knuden

trinity

3. Ediety (Merovingian) knuden

Denne knude har et ekstremt fancy udseende og fungerer bedst med en eller to tone slips (forskellig hale farve fra kroppen). Bemærk, at denne knude kræver en vest eller trøje bæres ellers vil halen bare dingle frit. Det hjælper også at bruge et slips klip under vesten for at holde det centreret. Denne slipseknude blev gjort berømt i filmen Matrix Reloaded, knuden blev båret af Merovingian (se billede).

Lær at binde Ediety (Merovingian) knuden 

ediety

4. True love knuden

True love knuden er opfundet af Eliot Truelove, og er et relativt nyt slips. Men det er sgu meget cool.

Lær at binde True love knuden

truelove

5. Cape knuden

En af de mest populære af de kunstnerstiske slipseknuder, der altid får komplimenter fra damerne, da det viser, at du er kreativ og faktisk sætter en ære i dit udseende. Knuden selv bæres bedst med ensfarvede slips eller stribede slips. Brug kun slips med dæmpede striber, ellers bliver orienteringen af striber vanvittigt og det skaber mønster overbelastning. Knuden virker med alle standard længde slips, men virker rigtig godt med tykkere slips også. Dette slips passer til enhver lejlighed. Både arbejde, bryllup, begravelse eller afslappet. 

Lær at binde Cape knuden

cape

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  test
  2. maj 2017 den 9:28

  I just like the valuable information you supply in your articles.
  I’ll bookmark youhr blog and take a look at once more here regularly.
  I’m relatively certain I’ll be informed many new stuff right here!

  Best of luck forr the following!

 • Skriv kommentar