Lifestyle

FashionGuru, hvorfor?

Gentlemen.

Som en 25 årig mand der har en uddannelse indenfor mode, har jeg altid selv manglet en side der kunne hjælpe mig, når jeg stod med garderobe-vanskeligheder (muligvis et ord?).

Jeg har ikke haft held med, at finde nogen der gik i dybden med det jeg havde brug. DERFOR har jeg startet denne blog, for at hjælpe mænd som mig, der har brug for den ekstra hjælp for at få stilen til at køre perfekt. Om det drejer sig om en ny fed skjorte, et par nye cool bukser eller shorts der passer til, eller bare noget så simpelt som solbriller der passer til ens ansigtsform, for at få den ultimative badass stil mange af os forsøger at opnå.

Håber i vil følge med og ikke mindst lære en ting eller to.

Profilbillede

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle Bay
  17. oktober 2016 den 16:53

  Hej, kan man kontakte dig på mail vedr. test af groomingprodukter?

  • FashionGuru
   Svar
   FashionGuru
   10. august 2017 den 12:16

   Hej Helle beklager det sene svar.

   Jeg har sendt dig en mail, hvor vi forhåbentlig kan finde ud af noget 🙂

  Skriv kommentar