Fashion

Dit næste bælte!

Træt af bælter der hurtigt ser brugte og slidte hurtigt? Her kommer løsningen

Vidunderet er skabt af firmaet Anson Belt & Buckle. Anson er et amerikansk firma, derfor er der stor sandsynlighed for at du kommer til at betale told/moms for din odre. Med ordrer fra udlandet (udenfor EU) er der cirka 50/50 chance for at din pakke bliver taget i tolden.

Som navnet ganske rigtigt antyder, sælger de både bælter og spænder.

Men det er ikke det fantastiske i er kommer for at se, vel? Nej det fede ved Anson er netop deres innovative spændesystem. Det er som intet du nogensinde har set, det er revolutionerende og genialt.

Slut med at gennemhulle dit bælte, hver gang du taber dig eller tager på!

Det skal dog nævnes

Jeg ejer ikke et af disse vidundere endnu, men så snart SU’en falder, flyver der en ordre afsted herfra. Derfor vil dette ikke være et review af bæltet, da jeg af gode ikke kan anmelde. Det vil derimod være information, så du selv kan danne dig et indtryk af Anson Belt & Buckle

Mikro indstillingsmuligheder

I stedet for fem huller 2,54 cm fra hinanden, tilbyder Anson +30 muligheder fordelt 0,63 cm fra hinanden. På den måde kan du nyde en perfekt pasform, hver gang.

adjust

En størrelse passer alle

Fordi hvert Anson Bælte passer taljer op till 127 cm, er der ingen grund til at vælge en størrelse. Ved modtagelse, vil du kunne bruge en almindelig saks til at trimme eventuelt overskydende materiale fra den ende af remmen, der indsættes i spændet.

onesize

Mix and Match

Da deres spænder og remme er aftagelige, har du mulighed for at samle ethvert bælte du kan forestille dig! Vælg fra deres Byg et bælte sektion eller gaveæsker for at skabe dit eget mesterværk.

mixandmatch

De har livstidsgaranti

Hos Anson Belt & Buckle, står de 100% inde for kvaliteten af deres produkter med en livstidsgaranti. Hvis noget nogensinde sker med funktionaliteten af dit Anson bælte, reparerer eller erstatter de det.

lifetime

Nu kommer vi til det sidste vigtige punkt, nemlig Prisen

Bælterne ligger lige omkring 50$, altså 330 danske kroner. Men så har du også et bælte i mange år. Et bælte der ikke kommer til at være gennemhullet, eller vil komme til at se slidt ud. Skulle der ske noget, er der jo heldigvis livstidsgaranti.

Fragt

Fragten svinger fra land til land, men til Danmark, skifter prisen i takt med, hvor hurtigt du har lyst til at modtage dit nye bælte. Priser svinger fra 90 – 424 kr. Det skal dog nævne at for de 90 kr. har du bæltet indenfor en måned ca. For de 424 kr. har du bæltet indenfor 3 arbejdsdage!

Hvis du som jeg er blevet ligeså imponeret og begejstret efter dette vidunder af et bælte, så er der ikke andet at sige end… Over 200, 5 stjernes anmeldelser kan ikke tage fejl.

Tillykke med det bedste bælte køb, du nogensinde har gjort!

FashionGuru

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Frederik
  11. marts 2017 den 18:01

  Hvor kan det købes henne?

 • Svar
  Jan Hansen
  4. november 2017 den 21:45

  Husk at der kommer told/moms oven i prisen. Har lige måtte betale 377,- i afgifter på min ordre der var på 137$

  • fashionguru
   Svar
   fashionguru
   5. november 2017 den 0:14

   Ja det er desværre et af de mest irriterende problemer, ved at købe hos forhandlere udenfor EU. Men kan godt se at jeg ikke har fået nævnt det, da jeg skrev det originale indlæg. Det vil blive rettet hurtigst muligt ☺

  Skriv kommentar