Grooming

5 grooming fejl mænd begår, og hvordan du undgår dem!

Grooming(soignering på dansk, men grooming lyder bedre ikke?) er vigtig, og mens mange mænd tager den ekstra tid til at gøre det, er der stadig nogle der mangler de afgørende skridt i processen. Nedenfor er 5 grooming fejl, mænd begår mens de prøver at få det hele til at spille. Nogle er trin, der er overset, mens andre er grooming teknikker, der bliver udført forkert.

Tak til Colin Farrell for et fantastisk billede!

Tak til Colin Farrell for et fantastisk billede!

1. Springe forberedelsen over før barbering

Uanset om du har følsom hud eller ej, korrekt forberedelse, før du barberer er en klog beslutning(Dette gælder både ansigt og andre steder!). Før du overhovedet tænker over at røre din barbermaskine, skal du blødgøre skæg og fjerne snavs og olie med varmt vand efterfulgt af pre-shave olie,  en kvalitet ansigts sæbe eller en eksfolierende scrub. Nogle mænd tænker ikke på at eksfoliere, men dette er en fantastisk måde at løfte håret ud af huden og samtidig hjælpe til at forhindre forekomsten af indgroede hår.

Man kan også blødgøre hårene med et varmt håndklæde. Du skal blot lade et rent håndklæde ligge i varmt vand, vride den ud og dække dit ansigt i omkring et minut. Endeligt som den ultimative forberedelse, brug en barberingsbørste til at anvende en kvalitet barbering sæbe eller creme til ansigtet. En barberingsbørste er endnu en måde at eksfoliere huden på, mens du løfter hårene som forberedelse til en ren, tæt barbering.

2. Bruge de samme barberblade for længe

Du skal ikke være nærig, når det kommer til dine barberblade. Den type blad, du bruger, hvor ofte du barberer, og din hårtype bestemmer, hvor ofte du skal skifte dine barberblade. Normalt ved du det tid til en udskiftning, når din barbering går fra glidende til hakkende. Brug af et sløvt blad mod huden vil ikke kun medføre ubehagelige hiv i hårene, men også øge dine chancer for irritationer i det barberede område. Valget af  en skraber med enkelt blad med dobbelt kant vil medvirke til at reducere ulykker og irritation, og du vil også spare penge, selvom du nødt til at ændre dit barberblad hver anden eller tredje barbering.

3. For meget produkt i håret

For meget af noget er normalt ikke en god ting og hår produkter er ingen undtagelse. Når du sætter dit hår, viser du at du går op i dit udseende, men pas på du ikke putter for meget i, når du anvender voks, gele eller pomade, da det godt kan få dit hår til at føles og se fedtet eller overdrevent stift, klistret ud. For meget hår produkt kan også producere skæl-lignende flager, hvilket heller ikke er et behagelig syn. Typisk med styling produkter som pomade, kommer du langt med lidt. Dit mål er at style dit hår, ikke at maskere det, så lad være med at overdrive!

4. Det forfærdelige, usandsynligt grimme Hentehår!!

Tyndere hår og hårtab er et tabu emne, der sjældent diskuteres og alligevel lider omkring 40% af mænd af hårtab ved en alder af 35. Bare fordi du mister håret betyder ikke, du behøver at miste håbet eller gå på kompromis med din stil. Der er måder du kan holde dit hår fyldigere uden at skulle bukke under og få hentehår, som faktisk forbedrer udseendet på trods af hårtab. En måde at få hår til at se fyldigere ud, er ved at holde det kort. Selvom at klippe håret af, kan virke som den sidste ting du ønsker at gøre, vil en god frisure give det indtryk af volumen, fordi hårene sidder tæt sammen. En anden mulighed er at købe en kvalitets hårtab shampoo, der indeholder gavnlige ingredienser til forbedring af hår tykkelse og som samtidig reducere hår der falder af.

5. Den alt “for tætte” barbering

Mange mænd begår den grooming fejl, at forsøge at opnå en barbering, der er ” for tæt”. Selvom det kan se godt ud, med et baby glat glat ansigt er det ikke altid nødvendigt. Prøv at undgå at trække i huden under udførelse din barbering, da dette vil få håret til at blive skåret under hudens overflade. Når håret er skåret for kort under huden, kan det resultere i indgroede hår og hudirritation. Det samme gælder med barbering mod hårene. Mens barbering mod hårene er fint at gøre en gang imellem, så kan det forårsage at hårene springer tilbage under huden, de kan være aggressive og øge chancerne for hud relaterede problemer.

Det var 5 grooming fejl nogle af vi mænd begår, men nu har du redskaberne til at undgå dem!

Indtil næste gang, Gentlemen stay fresh

 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  prove
  29. oktober 2017 den 16:41

  Uѕeful info. Fߋrtunate me I found your website unintentionally, and I’m shoϲked
  wһy this accident ԁid not camе aƄout in advance!

  I bookmarked it.

 • Svar
  vimeo
  23. november 2017 den 4:57

  Having reɑd this I bеlieved it waѕ really enlightening.
  I appreciate you finding the time and energy to put thiѕ article togеther.
  I once again find myself perѕonally spending a significant amount of time both reading and posting
  comments. But so what, it was still worth it!

 • Skriv kommentar