Fashion

10 ting du skal have i skabet

Gentlemen.

Idag tager vi fat på den “frygtede” garderobe. Nu kan det være du sidder og tænker “Jeg har da pænt godt styr på min garderobe, jeg har 10 skjorter, 25 t-shirts og 8 par bukser.” Det spiller bare. Men hvis jeg nu siger at med disse 10 ting i skabet, behøver du faktisk ikke mere for at holde den fede stil kørende. Nå ikke mere udenomssnak, 10 ting du skal have i skabet. Lad os komme igang!

1. En blazer

En blazer er et meget alsidigt stykke tøj . Det kan bæres afslappet , på en date , eller til en jobsamtale . Plus , det koster mindre end at købe et helt jakkesæt.

blazer

2. Et par pæne sko

Et fast element i en hver formel lejlighed, kan dog også sættes sammen med et par denim for at give et mere casual look.

fine_sko

3. En hvid button-down skjorte

En af de store klassikere, traditionelt brugt med et jakkesæt. Man kan dog også bruge den bare til gabardinebukser.

hvid skjorte

4. En casual button-down skjorte

 Alle har brug for en mere afslappet skjorte, en der ser pænt ud på en dag -til-dag basis , når din favorit t-shirt er beskidt. Der kan være tale om kort-ærmet, lang-ærmet, meget mønster, lidt mønster. Så længe det er en du føler dig tilpas i, det gør naturligvis ikke noget at den også er lidt pæn. Her kan en denim skjorte være et godt eksempel, slidstærkt materiale der passer fantastisk til et par fede bukser og et par brune sko, husk brunt bælte hvis du vil gennemføre stilen.

casualshirt

5. Et par mørke denim

Mine herrer, dette punkt på listen er et af de vigtigste. Et par mørke denim jeans, er essentiel i enhver garderobe. Det fantastiske ved mørk denim er at de kan bruges til alt, sammen med en blazer, til en casual skjorte, til en formel skjorte, sammen med pæne sko, sneakers You name it.

darkjeans

6. En butterfly

En sjovere, mere moderne udgave end det traditionelle slips. Hvis du føler dit outfit er lidt kedeligt, så smid en butterfly til. Jeg vil garantere, at en butterfly ofte vil tage dit outfit fra “okay” til STYLISH.

bowtie

7. Et sort jakkesæt

Det sorte jakkesæt, en ting der må og skal være i en mands garderobe. Det sorte jakkesæt passer til alt og jeg mener ALT. Sættet kan bruges sammen, men også hver for sig. Skal de være mere casual så brug jakken til en formel skjorte og et par mørke denim. Du kan med fordel også bruge bukserne sammen med en formel skjorte hvis det skal være business casual. The sky is the limit.

black suit

8. Den perfekte hvide t-shirt

Et grundlæggende element i den moderne mands garderobe. Den hvide T-shirt kan med fordel være v-neck, hvis den skal bruges under en skjorte. Da den har v-neck kan skjorten knappes lidt op, uden at man kan se t-shirten. T-shirten kan selvfølgelig også bruges sammen med et par jeans, og stadig give et fedt udtryk. Men husk for guds skyld ikke at købe den for stor, for det vil resultere i folder under skjorten, der ser forfærdeligt ud. Samtidig vil den alene bare se for stor ud når du bare har den på til et par jeans, få en der sidder ordentligt!

whitetee

9. Et vendbart bælte

Den bedste opfindelse siden pitabrød. Et vendbart bælte er som navnet nok indikere, et bælte du kan vende. Det vil sige sort på den ene side og brunt på den anden. Spændet kan drejes 180 grader og derved har du to bælter for et bæltes pris, og det er jo et tilbud man ikke kan sige nej til.

bælte

10. Et par fede sneakers

Så er vi kommet til tiende og sidste punkt på listen, og her finder vi sneakers. Sneakers er den moderne mands bedste ven, når det kommer til casual fodtøj. Sneakers kommer i alle former og størrelser, multifarvede, ensfarvede. De er perfekte til et par jeans, når du gerne vil se casual ud men samtidig vise at du går op i din stil. Nedenfor får du to eksempler på hvordan jeg synes, man skal bruge sneakers. Det tredje billede viser et eksempel på hvordan sneakers IKKE skal bruges, ifølge mig.

sneakers1

sneakers2

sneakers3

Jeg synes personligt at sætte jakkesæt og sneakers sammen, svarer til at smide flødeskum på en nylavet lasagne. DET PASSER BARE IKKE SAMMEN!. Men det er igen min mening og jeg er ikke mode politiet, men et godt råd. Don’t do this!

Så kom vi igennem listen, 10 ting du skal have i skabet.

Jeg håber du har lært noget og samtidig, at du kan tage det med videre og forstærke din egen garderobe.

Gentlemen, let the shopping begin!

FashionGuru  

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar